Få rabatt på dina vanliga inköp

Många jagar rabattkoder och rabattkuponger på nätet för att spara en hacka på sina inköp. Men vad sägs om att få rabatt utan att behöva jaga rabattkoder. Detta är ingen stor hemlighet direkt. Webbplatsinehavare har under många år tjänat provision på att vara anslutna till affiliatenätverk. Skillnaden är att de tjänar pengar på att andra handlar varor medan du främst använder det för att få en liten rabatt på dina inköp.

Gör så här

  1. Starta en gratisblogg på www.blog.se
  2. Skriv 5-10 inlägg om lite vardagliga saker
  3. Skapa ett konto på exempelvis Tradedoubler, www.tradedoubler.com/se-sv/
  4. Ansök till de program/företag som du brukar handla ifrån
  5. När ansökan är beviljad kan du skriva ett kort inlägg om det du funderar på att köpa. Lägg även till en länk som ger dig provision från köp som görs via din länk.

När du är igång med detta kan du gå tillbaka till din blogg och klicka på din länk varje gång du planerar att köpa något från en av de butiker som ger dig provition på förmedlade köp. På så sätt får du mellan 3 och 10 % rabatt på i stort sett alla dina inköp på nätet.

Kommer du på att du vill handla från en butik som du sakar på bloggen så går du in på affiliatenätverket och ser efter om de finns med där. Om de gör det lägger du in en ansökan och hoppas på att bli beviljad även där.