Smslån på nätet kan det bli enklare?

Smslån ansöker du enkelt direkt på nätet helt kostnadsfritt. Visste du att det är helt kostnadsfritt att via din dator ansöka om ett smslån? Så här enkelt går det till:

1: Fyll i ett låneformulär online!

Det första du gör är att gå till den långivare som erbjuder dig att ansöka om smslån online. Direkt på deras webbplats fyller du i ett litet låneansökningsformulär. Du ska fylla i dina vanliga personuppgifter som namn, adress och ett telefonnummer där långivaren av smslån kan nå dig. Ansökan online är givetvis gratis.

2: Din ansökan om smslån granskas direkt!

Under öppettider så granskas din ansökan om ett smslån direkt. Kreditgivaren gör den sedvanliga kreditprövningen. Sedan görs en individuell bedömning av din ansökan.

3: Långivaren ringer upp dig!

Nu ringer långivaren upp dig på det telefonnummer du uppgav när du fyllde i din ansökan om ett smslån på deras webbplats. Är din låneansökan godkänd får du dina pengar inom 2 timmar vardagar. Om du ansöker om smslån efter kl: 13:00 fredagar eller under helgdagar får du pengarna insatta senast nästkommande vardag.

Nu var det klart!

Om du snabbt vill hitta det billigaste smslånet så kan du göra det direkt i tabellen som vi har sammanställt. Där kan du snabbt jämföra långivare och deras smslån. I tabellen finner du kostnaderna för respektive smslån och kan direkt se vilket smslån som är billigast för dig. Du kommer till tabellen direkt genom att klicka på den blå länken här under.

Smslån vad är det?

Ett smslån är ett mindre lån du kan få insatt på ditt bankkonto samma dag du ansöker om ett smslån. Lånebeloppen för ett smslån är oftast 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr, men det finns långivare som kan låna ut belopp som exempelvis 500 kr och 4000 kr. Den vanligaste orsaken till att man ansöker om smslån är att man snabbt behöver pengar.

Du ansöker enklast smslån via Internet men du kan också smsa smslån och du kan ringa för att ansöka om ett smslån. Fördelen med att du väljer att ansöka om smslån direkt på långivarnas hemsidor är att du slipper att betala för sms och samtalskostnader. Ansökan om smslån på Internet är kostnadsfri.

Smslån är enkelt att ansöka om på Internet!

Ansöka online om smslån är enkel och går till så att du fyller i ett litet låneansökningsformulär med personuppgifter, mobilnummer och bankkonto nummer. Efter att du gjort din ansökan om smslån så behandlar långivaren din ansökan om de kommer oftast att ringa till det mobilnummer du uppgav i ansökan inom 15 minuter. När du ansökan om smslån är godkänd så får du under öppettider oftast dina pengar inom 2 timmar. Om du ansöker om smslån utanför öppettider så får du smslånet insatt på ditt konto närmaste vardag. Så om du ansöker om smslån en söndag kväll kl. 22:00 får du dina pengar under måndagen.

Smslån hos Folkia

Du kan få ett smslån inom 2 timmar av Folkia. Vi samarbetar med flera långivare av smslån och här kommer ett exempel på en långivare som är mycket populär här i Sverige. Långivaren är Folkia och du finner dem i vår tabell här: Smslån

Folkia har specialiserat sig på att erbjuda små belopp tid de som behöver pengar snabbt. Du som tidigare fått nej av banken har möjlighet att få ett smslån hos Folkia. Som vi tidigare skrivit om så ansöker du smslån av Folkia enklast på deras hemsida. Dina pengar sätt in på ditt bankkonto direkt efter godkänd ansökan om smslån. Några enkla villkor du ska uppfylla för att få ett smslån är att du är fyllda 20 år och att du inte har någon betalningsanmärkning. Det telefonnummer du anger i din ansökan om smslån på deras hemsida ska stå i ditt eget namn. När det gäller årsinkomst ska den vara minst 25 000 kr och de senaste 2 åren ska du vara folkbokförd i Sverige. Lånebeloppen när du ansöker om smslån hos Folkia är 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr. Du har 30 dagar på dig att betala tillbaka ditt smslån och om du vill ansöka om ett smslån igen så ska du först betala tillbaka det smslån du tog tidigare.

Många undrar; Men när får jag mina pengar efter att ha skickat ansökan om ett smslån hos Folkia? Så här skriver Folkia själva om detta: ”När du ansöker om mikrolån på vardagar innan kl 13.00, har du pengarna på kontot senast mellan kl 15.00-17.00. Ansöker du efter kl 13.00 på fredagar eller under helgen, så finns pengarna på ditt konto senast måndag morgon. Till vissa banker kan överföringen gå snabbare men det kan vi inte garantera.” Källa Folkia

En fördel med smslån är att du alltid vet exakt vad det kommer att kosta. I vår tabell över långivare som erbjuder smslån kan du snabbt se exakt vad det kommer att kosta dig att ta ett smslån på 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr. Du kan då också jämföra i tabellen och se vilken långivare som kan ge dig billigaste smslån. Vi kan ta ett exempel på jämförelse av smslån. Om du vill ansöka om ett smslån på 3000 kr så får du betala 500 kr i administrativ avgift av en av långivarna vi samarbetar med men som du kommer att se i tabellen så behöver du bara betala 375 av en annan kreditgivare. Så det lönar sig att du jämför olika smslån.