Använd Guldbolag för att hitta företagsuppgifter

Guldbolag.se listar Sverige starkaste företag men det finns även möjlighet att hitta företagsuppgifter. Vill du söka efter ett specifikt företag och har dess namn går det att skriva in exempelvis företagsnamn samt ort i sökrutan på förstasidan. Vill du hellre se en topplista på företag i varje län är även detta möjligt.

För att se topplistan klickar du på knappen som återfinns i menyraden högst upp på sidan. Därefter väljs län, till exempel Halland. Därefter kan du filtrera sökresultatet efter värden som de högst värderade företagen, företag med högst nyckeltal, högst värdetillväxt eller exempelvis högst lön per anställd. Sammanlagt finns tio filtreringsalternativ.

För att hitta ett specifikt företags uppgifter klickar du på företaget som kommer upp i listan, exempelvis Gekås i Ullared. Värt att notera är att för att ett företag ska listas på Guldbolag.se måste nettoomsättningen uppgå till minst tre miljoner kronor, ha minst tre anställda samt ha ett eget kapital på lägst 100 000 kronor.

När du klickar på ett företagsnamn för att hitta uppgifter om det specifika bolaget öppnas en ny sida där organisationsnummer, namn på VD och adress presenteras på sidans vänstra sida. I vänsterspalten finns undermenyer som bokslut, styrelse, rankning och verksamhet. Guldbolag.se kan lista hur de senaste fyra åren sett ut för ett specifik företag.